Over mij

Mijn naam is Cindy Schreurs.
Ik ben geboren en opgegroeid in Nederland, maar intussen ben ik alweer heel wat jaren goed ingeburgerd in het mooie België.

Ik werk als Coach Klantcontact voor Coolblue Antwerpen.
Naast deze toffe job ben ik ook Lifecoach en Burn-out coach.

Iets waar je gelukkig van wordt, moet je nu eenmaal niet te weinig doen. 

De oorsprong van mijn coach carrière is lang geleden in Nederland begonnen. Ik heb daar jarenlang mensen met psychische klachten mogen helpen om weer terug sterk in het leven te staan.
Het mooie was dat iedereen voor zichzelf mocht invullen wat waardvol was in zijn of haar leven en hierdoor doorliep iedereen zijn eigen proces. Om daar getuige van te mogen zijn, ervaarde ik als een groot cadeau.

Daarna heb ik medewerkers, managers en zaakvoerders mogen opleiden en coachen om communicatief sterker in hun job te staan. Op deze manier werd het makkelijker om hun verkoop- en management skills te verbeteren.
Iedereen heeft altijd zijn eigen stukje om aan te werken, dus ook in deze trajecten volgde iedereen zijn eigen unieke proces.

En nu coach ik als coach klantcontact bij Coolblue zo'n 35 fantastische helden om hun eigen ik in hun communicatie te leggen en op die manier alles te doen voor een glimlach.

En dat is dan ook waar mijn kracht ligt: iedereen zijn eigen unieke proces te laten doorlopen, zonder oordeel of mening over hoe dat proces zou moeten verlopen of hoe groot de gezette stappen zouden moeten zijn.
De kleinste stap van de één is het grote doel van de ander, dus jij bepaalt jouw eigen doel en de weg ernaar toe!
Ik kijk er dan ook naar uit om samen met jou dat unieke proces te gaan doorlopen. 

Neem contact op om jouw proces in gang te zetten!

Opleidingen

De opleidingen tot Life Coach en Burn-Out Coach heb ik gevolgd bij 'Coach Clinic'.


Om mijn klanten goed te kunnen blijven coachen is het voor mij essentieel om te blijven leren en me te blijven ontwikkelen als coach.
Ik volg met regelmaat workshop, seminars en intervisiedagen.